DÜZCE / GÖLYAKA - Hacıyakup Ortaokulu

Hacıyakup Ortaokulu

Düzce Gölyaka Hacıyakup Köyü
Vizyon
Çalışmalarının merkezinde öğrenciler olan, her alanda başarıyı, hedefleyen tercih edilen, güven duyulan, toplumsal gelişmeye yön veren öncü bir kurum olmak.
Misyon
Atatürk ilkelerinin doğrultusunda, Milli, Manevi ve evrensel değerlere bağlı, bulunduğu çevrenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimini sağlayan insana ve çevreye duyarlı, 21.yy ihtiyaçlarına cevap verebilecek, değişime açık, toplumsal beklentilerini dikkate alan sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
Saatler
Başlangıç Saati: 08:40 Bitiş Saati: 14:30 5. Sınıflar için bitiş saati 7. Ders :15:20, 8. Ders :16:10
Ulaşım
İl merkezine iki yönden ilçe merkezine tek yönde kara yolu ulaşımı vardır. Her yarım saatte bir halk otobüsü vardır.
taşıma merkezi okul
Yerleşim Yeri
Hacıyakup Ortaokulu Düzce İlinin Gölyaka ilçesine bağlı olup Gölyaka´nın güney doğusunda Efteni gölünün Güney batısındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine efteni yolu üzeri 18 km, Gölyaka yolu üzeri 20 km İlçe Merkezine 2 km.
adrese dayalı